SAATLERİMİZİ                 GELECEĞE  KURDUK

Tıkır tıkır işleyen saat misali, doğru strateji ve taktikler ve de kadim değerlerimizin rehberliğinde, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

KUSURSUZ İŞLEYEN MEKANİZMA

İştirakçi, tedarikçi, çalışan ve yatırımcılarımızla tıpkı saat gibi kesintisiz çalışıyoruz.

ZAMAN GEÇTİKÇE YAŞAYAN NE VARSA, SÜRDÜRÜLEBİLİR OLAN ODUR

Sürdürülebilir rekabetçi üstünlükler üzerinde çalışıyor, mevcut işlerimizi geliştiren ve büyüten yatırımlarla sürdürülebilir katma değer yaratmaya devam ediyoruz.

ZAMAN, İÇİNDEKİ HERŞEYİ, İÇİNDE YAŞAYANLARA EMANET EDER

Zamanın ruhunu doğru okuyan, bunu ilke ve prensipleriyle birleştiren İttifak Holding, yürüttüğü her süreçte, zamanın hediye ettiği yenilikleri kendine yoldaş ediniyor.

Adese ve Selva Gıda Konya’nın En Değerli Markaları Arasında 11.09.2015

Marketing Türkiye Dergisi tarafından Konya’da bu yıl ikincisi düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi etkinliğinde açıklanan araştırma sonuçlarına göre Adese ve Selva Gıda, “Konya’nın En Değerli Markaları” arasında yer aldı.

Marketing Türkiye'nin "İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlar" temasıyla Anadolu'da başlattığı interaktif pazarlama zirvesinin üçüncü durağı Konya oldu. "İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Anadolu Yarına Hazırlanıyor" temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte Konyalı pazarlama ve reklam profesyonelleri ve iş adamları bir araya geldi. Etkinlikte; "Değişen Ekonomik Koşullarda Yenilikçi ve Alternatif Finansal Çözümler", "İşletmeler İçin İşleyen Bir İnovasyon Kültürü Yaratmak", "Yeni İş Süreçleri, Yeni Üretim Modelleri", "İnternet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız", "Duygusal Pazarlama ve İnsanlaşan Markalar" konularında, profesyoneller tarafından sunum ve değerlendirmeler yapıldı.

Dedeman Otel'de düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin finalinde, Marketing Türkiye Dergisi'nin Akademetre ile birlikte yaptığı "Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması”nın sonuçları da açıklandı. Akademetre tarafından, Konya'daki vatandaşlara Konya denilince akla gelen markalar soruldu ve böylece Konya'nın öne çıkan en değerli markaları belirlenmiş oldu. Buna göre İttifak Holding markalarından Adese ve Selva Gıda, “Konya’nın En Değerli Markaları” arasında yer alarak başarılarını bir kez daha tescillemiş oldu. Konya’nın en değerli markaları arasında yer alan Adese adına ödülü, Kurumsal İletişim Müdürü Salih Yılmaz, Selva Gıda adına da Pazarlama Müdürü Hatice Küçükhemek aldı.