ACI KAYBIMIZ

Ülkemizin yetiştirdiği münevver şahsiyetlerden, birlikte iş yapma ve çok ortaklı şirketleşme kültürünün öncülerinden, fikir ve dava adamı, dostumuz, büyüğümüz, ağabeyimiz, kardeşimiz, Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Seyit Mehmet Buğa’yı kaybetmenin derin hüznünü yaşıyoruz. Bizzat ya da bilvesile, taziyelerini ileterek hüznümüzü paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

Merhuma Allah’tan rahmet, İttifak Holding çalışanlarına, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Rabbimiz rahmeti ile muamele eylesin. Mekanı cennet olsun.

Adese ve Selva Gıda Konya’nın En Değerli Markaları Arasında 11.09.2015

Marketing Türkiye Dergisi tarafından Konya’da bu yıl ikincisi düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi etkinliğinde açıklanan araştırma sonuçlarına göre Adese ve Selva Gıda, “Konya’nın En Değerli Markaları” arasında yer aldı.

Marketing Türkiye'nin "İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlar" temasıyla Anadolu'da başlattığı interaktif pazarlama zirvesinin üçüncü durağı Konya oldu. "İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Anadolu Yarına Hazırlanıyor" temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte Konyalı pazarlama ve reklam profesyonelleri ve iş adamları bir araya geldi. Etkinlikte; "Değişen Ekonomik Koşullarda Yenilikçi ve Alternatif Finansal Çözümler", "İşletmeler İçin İşleyen Bir İnovasyon Kültürü Yaratmak", "Yeni İş Süreçleri, Yeni Üretim Modelleri", "İnternet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız", "Duygusal Pazarlama ve İnsanlaşan Markalar" konularında, profesyoneller tarafından sunum ve değerlendirmeler yapıldı.

Dedeman Otel'de düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin finalinde, Marketing Türkiye Dergisi'nin Akademetre ile birlikte yaptığı "Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması”nın sonuçları da açıklandı. Akademetre tarafından, Konya'daki vatandaşlara Konya denilince akla gelen markalar soruldu ve böylece Konya'nın öne çıkan en değerli markaları belirlenmiş oldu. Buna göre İttifak Holding markalarından Adese ve Selva Gıda, “Konya’nın En Değerli Markaları” arasında yer alarak başarılarını bir kez daha tescillemiş oldu. Konya’nın en değerli markaları arasında yer alan Adese adına ödülü, Kurumsal İletişim Müdürü Salih Yılmaz, Selva Gıda adına da Pazarlama Müdürü Hatice Küçükhemek aldı.