İttifak Holding’den ‘Bayrak As’ Kampanyasına Destek 03.09.2015

Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Konya Basın Konseyi öncülüğünde Konya’da başlatılan ‘Bayrak As’ kampanyasını İttifak Holding de tüm şirketleri ile  destekliyor.

Milli maçların Konya’da oynanmasının da etkisi ile ‘Bayrak As’ kampanyası büyük ilgi görüyor.

Son dönemde ülke genelinde yaşanan gelişmelere dikkat çekmek amacıyla Konya’da ‘Bayrak As’ kampanyası başlatıldı. Konya’nın ileri gelen kurum ve kuruluşlarının öncülüğünde başlatılan kampanyaya özel sektörden de ilgi büyük oldu. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz da İttifak Holding olarak tüm şirketleriyle kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Lütfi Şimşek tarafından tüm Konyalı iş yerlerine bayrak asılması yönünde yapılan çağrıyı desteklediklerini belirten Korkmaz, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde ihtiyacımız olan şey, ortak duygu ve değerler etrafında birbirimize kenetlenerek birlik olmaktır. Bayrağımız, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesi bir çatı altına toplayan ortak değerimizdir. Ülke olarak barış ve huzur ortamının tesisi için teröre karşı dik duruşumuzu göstermemiz gerekiyor. Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde milli maçların da Konya’da oynanacak olması nedeniyle tüm şirketlerimizi ay yıldızlı bayrağımızla donatıyoruz. Sesimizi ulaştırabildiğimiz herkesi, milli birlik ve beraberliğimiz için başlatılan bu çağrıya destek vermeye davet ediyorum. Bu vesile ile vatanı uğruna canlarını veren tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.”