SAATLERİMİZİ GELECEĞE KURDUK

Tıkır tıkır işleyen saat misali, doğru strateji ve taktikler ve de kadim değerlerimizin rehberliğinde, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ!

Milletimize, devletimize, demokrasimize ve birliğimize kast eden 15 Temmuz gecesindeki hain darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Milli iradeyi hiçe sayan bu alçak girişim sonrası cesaretle demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkan halkımıza minnetlerimizi sunuyor, bu uğurda şehit olan vatan evlatlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyoruz.

ZAMAN GEÇTİKÇE YAŞAYAN NE VARSA, SÜRDÜRÜLEBİLİR OLAN ODUR

Sürdürülebilir rekabetçi üstünlükler üzerinde çalış­ıyor, mevcut i­lerimizi geliş­tiren ve büyüten yatırımlarla sürdürülebilir katma değer yaratmaya devam ediyoruz.

ZAMAN, İÇİNDEKİ HERŞEYİ, İÇİNDE YAŞAYANLARA EMANET EDER

Zamanın ruhunu doğru okuyan, bunu ilke ve prensipleriyle birleş­tiren İttifak Holding, yürüttüğü her süreçte, zamanın hediye ettiği yenilikleri kendine yolda­ ediniyor. İttifak Holding verimliliğin, idealleri olanların vakitle kurdukları büyük ittifakla deveran ettiğini bilerek, kendine yeni yollar açıyor.

KUSURSUZ İŞLEYEN MEKANİZMA

İş­tirakçi, tedarikçi, çalış­an ve yatırımcılarımızla tıpkı saat gibi kesintisiz çalış­ıyoruz. Türkiye için yeni yatırımlar yapıyor, memleketimiz insanı için istihdam kapısı oluyoruz. 27 yıldır, en küçük parçamızın dahi önemli olduğu bilinci ile birlik olmanın gücünü kanıtlıyoruz.

İttifak Holding’den ‘Bayrak As’ Kampanyasına Destek 03.09.2015

Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Konya Basın Konseyi öncülüğünde Konya’da başlatılan ‘Bayrak As’ kampanyasını İttifak Holding de tüm şirketleri ile  destekliyor.

Milli maçların Konya’da oynanmasının da etkisi ile ‘Bayrak As’ kampanyası büyük ilgi görüyor.

Son dönemde ülke genelinde yaşanan gelişmelere dikkat çekmek amacıyla Konya’da ‘Bayrak As’ kampanyası başlatıldı. Konya’nın ileri gelen kurum ve kuruluşlarının öncülüğünde başlatılan kampanyaya özel sektörden de ilgi büyük oldu. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz da İttifak Holding olarak tüm şirketleriyle kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Lütfi Şimşek tarafından tüm Konyalı iş yerlerine bayrak asılması yönünde yapılan çağrıyı desteklediklerini belirten Korkmaz, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde ihtiyacımız olan şey, ortak duygu ve değerler etrafında birbirimize kenetlenerek birlik olmaktır. Bayrağımız, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesi bir çatı altına toplayan ortak değerimizdir. Ülke olarak barış ve huzur ortamının tesisi için teröre karşı dik duruşumuzu göstermemiz gerekiyor. Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde milli maçların da Konya’da oynanacak olması nedeniyle tüm şirketlerimizi ay yıldızlı bayrağımızla donatıyoruz. Sesimizi ulaştırabildiğimiz herkesi, milli birlik ve beraberliğimiz için başlatılan bu çağrıya destek vermeye davet ediyorum. Bu vesile ile vatanı uğruna canlarını veren tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.”