SAATLERİMİZİ                 GELECEĞE  KURDUK

Tıkır tıkır işleyen saat misali, doğru strateji ve taktikler ve de kadim değerlerimizin rehberliğinde, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

KUSURSUZ İŞLEYEN MEKANİZMA

İştirakçi, tedarikçi, çalışan ve yatırımcılarımızla tıpkı saat gibi kesintisiz çalışıyoruz.

ZAMAN GEÇTİKÇE YAŞAYAN NE VARSA, SÜRDÜRÜLEBİLİR OLAN ODUR

Sürdürülebilir rekabetçi üstünlükler üzerinde çalışıyor, mevcut işlerimizi geliştiren ve büyüten yatırımlarla sürdürülebilir katma değer yaratmaya devam ediyoruz.

ZAMAN, İÇİNDEKİ HERŞEYİ, İÇİNDE YAŞAYANLARA EMANET EDER

Zamanın ruhunu doğru okuyan, bunu ilke ve prensipleriyle birleştiren İttifak Holding, yürüttüğü her süreçte, zamanın hediye ettiği yenilikleri kendine yoldaş ediniyor.

Perakende’nin En İyi Yöneticisi Ödülü İttifak’a 24.01.2016

İttifak Holding Perakende Grubu Danışmanı Sıtkı Erben, Türkiye Perakende Sektörünün En İyi Performans Gösteren Yöneticisi Seçildi.

Harvard Business Review Türkiye ve INSEAD’ın özel bir metodoloji çerçevesinde belirlediği üst düzey yöneticiler, Wyndham Grand Levent Otel’de düzenlenen gecede ödüllerini aldı.

Harvard Business Review Türkiye, en iyi performans gösteren üst düzey yöneticilere yönelik dünyada 2 yıldır gerçekleştirilen çalışmayı Türkiye’ye taşıdı. Avrupa’nın en saygın işletme okullarından biri olan INSEAD’da geliştirilen özel bir metodoloji kullanılarak gerçekleştirildi. INSEAD’daki özel bir ekip, halka açık şirketler arasından belirli kriterlere göre seçtiği 100’den fazla şirketi değerlendirmeye aldı. Ulusal ve uluslararası güvenilir veri tabanlarından toplanan veriler ışığında oluşturulan çalışma sonucunda Türkiye’nin En İyi Performans Gösteren yöneticileri belirlendi.

Buna göre; İttifak Holding’de Perakende Grubu Danışmanı olarak görev yapan Sıtkı Erben, Adese’nin Genel Müdürlüğünü yaptığı dönem içerisinde gösterdiği performansla, Türkiye perakende sektörünün en iyi yöneticisi olarak belirlendi. Ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada gecenin katılımcılarına seslenen Erben, duygularını şu sözlerle ifade etti. “Bu ödülü çalışanlarımız, 2014 yılında mağazalarımızdan 38 milyon kez alışveriş yapan müşterilerimiz, mensubu olduğum Adese ve bağlı bulunduğumuz İttifak Holding adına alıyorum. Anadolu merkezli bir kuruluş olarak, Selçuklu’nun başkenti Konya için, Anadolu için alıyorum.  Son olarak da yaşı kırkın altında olan birisi olarak, gençler adına alıyorum.”

12 farklı sektörden ödüle layık görülen bütün isimler şöyle:

Doç. Dr. Temel Kotil, THY
Marco Votta, Türk Traktör
Ahmet Serdar Görgüç, Otokar
Sıtkı Erben, Adese-İttifak Holding
M. Hakan Bayman, Brisa
Ergun Özen, Garanti Bankası
Arif Nuri Bulut, İzocam
Yavuz Erkut, Tüpraş
Ali Bilaloğlu, Doğuş Otomotiv
Turan Erdoğan, Vestel
Sedat Birol, Eczacıbaşı İlaç
Sani Şener, TAV

Metodoloji Hakkında: En İyi Performans Gösteren CEO’lar çalışması Harvard Business Review Türkiye ve Avrupa’nın en saygın işletme okullarından INSEAD’ın ortak çalışması ve KoçSistem’in katkılarıyla gerçekleştirildi. INSEAD’daki veri toplama ekibi, Türkiye’de halka açık şirketleri inceledi. BIST TÜM endeksine dahil olan şirketler içerisinden 31-12-2014 tarihi itibariyle piyasa değeri 100 milyon TL ve üzeri olan şirketlerden bir değerlendirme listesi oluşturuldu.. Bu şirketlerin CEO’larında en az 2 yıl o şirkette görev yapmış olma şartı arandı. Bu kriterleri sağlayan şirketler INSEAD’ın istatistik ekibi tarafından modele entegre edildi ve değerlendirme sonuçlandırıldı.