HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ!

Milletimize, devletimize, demokrasimize ve birliğimize kast eden 15 Temmuz gecesindeki hain darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Milli iradeyi hiçe sayan bu alçak girişim sonrası cesaretle demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkan halkımıza minnetlerimizi sunuyor, bu uğurda şehit olan vatan evlatlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyoruz.

Selva Anuga Fuarı’nda 26.10.2015

Selva Gıda, 10 – 14 Ekim 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen Anuga Gıda Fuarı’na katıldı.

Selva Gıda, onlarca ürün çeşidi ve üstün lezzetleriyle dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olarak kabul edilen Anuga’ya katıldı. 8 yıldır Türkiye’nin markalı makarna ihracatında lider durumda olan Selva, 2003 yılından bu yana her yıl katıldığı Anuga Fuarı’nda, bu sene de sektörünün önde gelen ihracat ve ithalat firmalarıyla bir araya geldi.

Geniş ürün yelpazesini fuar katılımcıları ile buluşturan Selva, arka arkaya, 3 sene 3 faklı jüri heyeti tarafından yapılan kör tadım testlerini başarı ile tamamlayarak üst üste 3 defa ‘Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görülen ve dünyanın ‘Kristal Ödül’ almaya hak kazanan ilk ve tek makarnasını da katılımcıların beğenisine sundu.

Fuarda, gıda sektörüne ilişkin güncel ve geleceğe yönelik gelişmeleri takip ettiklerini belirten Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, “33 yıldır gıda sektörünü bir araya getiren bu fuarın uzun vadeli iş ilişkilerinin oluşturulması için önemli bir platform olduğunu düşünüyorum. Selva olarak, biz de uzun yıllardır fuarda yer alıyor ve geniş ürün yelpazemizde bulunan gerçek gıdalarımızı yabancı yatırımcılara tanıtma fırsatı buluyoruz. İhracata önem veren bir firma olarak uluslararası markaları buluşturan fuarlarda yer almaya da özen gösteriyoruz.  Önümüzdeki dönemde de bu tür fuarlara katılımımız devam edecek” dedi.

Anuga Fuarı, 1996 yılından bu yana gıda sektörünün üreticileri ile yatırımcılarını buluşturuyor. Fuar, yeni pazarlar ve yeni müşteriler edinmek isteyen üreticiler için birbirinden iyi olanaklar sağlarken sektöre ilişkin güncel bilgileri de katılımcılarına sunuyor. Fuarda üretici ve yatırımcılar bayilerle de yüz yüze görüşme olanağı buluyor. 98 ülkeden 7 bine yakın katılımcıya hem son teknolojileri tanıtma hem de bilgi alışverişi yapma imkânı sağlayan Anuga, dünyanın en önemli ticari fuarı olma özelliği taşıyor.