SAATLERİMİZİ GELECEĞE KURDUK

Tıkır tıkır işleyen saat misali, doğru strateji ve taktikler ve de kadim değerlerimizin rehberliğinde, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ!

Milletimize, devletimize, demokrasimize ve birliğimize kast eden 15 Temmuz gecesindeki hain darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Milli iradeyi hiçe sayan bu alçak girişim sonrası cesaretle demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkan halkımıza minnetlerimizi sunuyor, bu uğurda şehit olan vatan evlatlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyoruz.

ZAMAN GEÇTİKÇE YAŞAYAN NE VARSA, SÜRDÜRÜLEBİLİR OLAN ODUR

Sürdürülebilir rekabetçi üstünlükler üzerinde çalış­ıyor, mevcut i­lerimizi geliş­tiren ve büyüten yatırımlarla sürdürülebilir katma değer yaratmaya devam ediyoruz.

ZAMAN, İÇİNDEKİ HERŞEYİ, İÇİNDE YAŞAYANLARA EMANET EDER

Zamanın ruhunu doğru okuyan, bunu ilke ve prensipleriyle birleş­tiren İttifak Holding, yürüttüğü her süreçte, zamanın hediye ettiği yenilikleri kendine yolda­ ediniyor. İttifak Holding verimliliğin, idealleri olanların vakitle kurdukları büyük ittifakla deveran ettiğini bilerek, kendine yeni yollar açıyor.

KUSURSUZ İŞLEYEN MEKANİZMA

İş­tirakçi, tedarikçi, çalış­an ve yatırımcılarımızla tıpkı saat gibi kesintisiz çalış­ıyoruz. Türkiye için yeni yatırımlar yapıyor, memleketimiz insanı için istihdam kapısı oluyoruz. 27 yıldır, en küçük parçamızın dahi önemli olduğu bilinci ile birlik olmanın gücünü kanıtlıyoruz.

Simgeşehir Konutları 2. Bölge Son Etap Cazip Fiyatlarla Satışta 30.09.2015

Seha Yapı tarafından Ankara’nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut’ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

İttifak Holding gücü ve güvencesiyle yıllardır inşaat sektöründe projeler hayata geçiren Seha Yapı, Simgeşehir Konutları’nın 11 bloktan oluşan 2. bölgesinin son iki bloğunu satışa sundu.

Güvenli bir site içerisinde konforlu ve kaliteli bir yaşam standardı sunan ve 3+1 olarak tasarlanan Simgeşehir Konutları’nın 2. bölgesi; ekonomik fiyatları, sağlamlığı ve modern mimarisiyle Etimesgut’un en farklı konut projesi olma özelliğini taşıyor. Proje; yeşil alanları, çocuk oyun alanları ve otoparklarıyla her ayrıntısı düşünülmüş bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor.

Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, Simgeşehir Konutları’ndaki son dairelerin satışı ile ilgili değerlendirmede bulunarak; “Bugüne kadar gelecek nesillerin güvende büyüyebilmesi için yeşil alanı geniş, sosyal imkânları bol olan güvenli projeler yaptık. Anadolu’nun farklı şehirlerinde ve Ankara’da binlerce aileye “mutluluğun anahtarını” teslim ettik. Bu misyonumuzdan ödün vermeyerek, Simgeşehir Konutları’nın son etabını da 1 yıl gibi kısa bir sürede yeni sahipleriyle buluşturmayı planlıyoruz. Simgeşehir’in, kaçırılmayacak fiyat ve ödeme koşulları ile yatırımcılar için de müthiş fırsatlar barındırdığını rahatlıkla söyleyebiliriz. 1. etaptan konut sahibi olan birçok müşterimizin yüzde 70’lere varan oranlarda kazanç elde ettiğini ve bu mutluluklarını bizimle paylaştıklarını gördük. Başta Ankaralılar olmak üzere tüm yatırımcıları Simgeşehir Konutları’na yatırım yapmaya davet ediyorum” dedi.