ACI KAYBIMIZ

Ülkemizin yetiştirdiği münevver şahsiyetlerden, birlikte iş yapma ve çok ortaklı şirketleşme kültürünün öncülerinden, fikir ve dava adamı, dostumuz, büyüğümüz, ağabeyimiz, kardeşimiz, Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Seyit Mehmet Buğa’yı kaybetmenin derin hüznünü yaşıyoruz. Bizzat ya da bilvesile, taziyelerini ileterek hüznümüzü paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

Merhuma Allah’tan rahmet, İttifak Holding çalışanlarına, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Rabbimiz rahmeti ile muamele eylesin. Mekanı cennet olsun.

Simgeşehir Konutları 2. Bölge Son Etap Cazip Fiyatlarla Satışta 30.09.2015

Seha Yapı tarafından Ankara’nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut’ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

İttifak Holding gücü ve güvencesiyle yıllardır inşaat sektöründe projeler hayata geçiren Seha Yapı, Simgeşehir Konutları’nın 11 bloktan oluşan 2. bölgesinin son iki bloğunu satışa sundu.

Güvenli bir site içerisinde konforlu ve kaliteli bir yaşam standardı sunan ve 3+1 olarak tasarlanan Simgeşehir Konutları’nın 2. bölgesi; ekonomik fiyatları, sağlamlığı ve modern mimarisiyle Etimesgut’un en farklı konut projesi olma özelliğini taşıyor. Proje; yeşil alanları, çocuk oyun alanları ve otoparklarıyla her ayrıntısı düşünülmüş bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor.

Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, Simgeşehir Konutları’ndaki son dairelerin satışı ile ilgili değerlendirmede bulunarak; “Bugüne kadar gelecek nesillerin güvende büyüyebilmesi için yeşil alanı geniş, sosyal imkânları bol olan güvenli projeler yaptık. Anadolu’nun farklı şehirlerinde ve Ankara’da binlerce aileye “mutluluğun anahtarını” teslim ettik. Bu misyonumuzdan ödün vermeyerek, Simgeşehir Konutları’nın son etabını da 1 yıl gibi kısa bir sürede yeni sahipleriyle buluşturmayı planlıyoruz. Simgeşehir’in, kaçırılmayacak fiyat ve ödeme koşulları ile yatırımcılar için de müthiş fırsatlar barındırdığını rahatlıkla söyleyebiliriz. 1. etaptan konut sahibi olan birçok müşterimizin yüzde 70’lere varan oranlarda kazanç elde ettiğini ve bu mutluluklarını bizimle paylaştıklarını gördük. Başta Ankaralılar olmak üzere tüm yatırımcıları Simgeşehir Konutları’na yatırım yapmaya davet ediyorum” dedi.